Редактор: Виолета Николаеваe-mail: След 20 години и 2 трилиона долара, отново ислямският

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: След 20 години и 2 трилиона долара, отново ислямският
Коментари Харесай

Милен Керемедчиев: Тероризмът се завръща с всички свои сили

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" След 20 години и 2 трилиона $, още веднъж ислямският тероризъм чука на нашите порти. Загубените човешки животи на натовски военни очевидно бяха напразни. Талибаните в никакъв случай не са се отказвали от своите близки връзки с Алкайда, това беше заложено в съглашението с Тръмп само че то не се извърши. Той освободи 50 хиляди талибански водачи - водачи на талибаните, един от тях е министър на защитата на Афганистан. Това е необикновено, тероризмът се завръща с всички свои сили, връщат се издирвани терористи. ", сподели някогашният зам.-министър на външните работи Милен Керемедчиев по БТВ.

" Първо има американски и натовски елементи в Афганистан и в случай че стартират отново всеобщите безчинства, публичната общественост ще се надигне. Съединени американски щати запорираха 11 милиарда $ на Афганистан. Талибаните ще се опитат да набират свежи средства, за момента са склони към умерени дествия, само че напира връщането към тези тежки фундаментални разбирания. Забранено е на дамите да излизат, да се слуша музика, този полъх на старите порядки, на ислямския тероризъм почвата му се зараждаше в Европа. Отговорът се случваше в Европа. " - разяснява Керемедчиев. 

Силна мигрантска вълна - 70 000 са евакуираните афганистанци, свързани благодарение на Съединени американски щати и НАТО, те са доста повече. Само жителите на Съединени американски щати. "

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР